Goededoelenweekbudel

Wij zamelen in voor 13 fondsen

Prowise: je partner in digitale leeroplossingen.

 

Samen met jou willen we werken aan beter onderwijs. Daarom ontwikkelen we met een gepassioneerd team soft- en hardware oplossingen die daadwerkelijk het verschil maken in de klas.

 

Luisteren naar de onderwijspraktijk.

 

Veel van onze werknemers hebben een onderwijskundige achtergrond. Maar ook wensen uit de praktijk vertalen we in onze producten. Heb je ideeën of opmerkingen? Laat het ons weten, we gaan er graag mee aan de slag.

 

Een werkende totaaloplossing.

 

We willen verder gaan dan het leveren van touchscreens, tablets, PC’s of software. Juist de integratie van verschillende middelen maakt interactief onderwijs mogelijk. Daarom werken onze middelen ook in combinatie met apparaten en software van de meeste andere aanbieders. Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons voorop.

 

Service en ondersteuning.

 

Als organisatie doen we het anders dan anderen. Onze jarenlange ervaring in de onderwijssector vertaalt zich in een zeer klantgerichte filosofie. Afspraak is afspraak en klanttevredenheid zijn voor ons geen loze begrippen maar het fundament van onze organisatie. Met onze eigen service- en montageafdeling houden we de lijnen en de reactietijden kort.

 

Prowise B.V.

Luchthavenweg 1

6021 PX Budel

0495 - 49 71 10

www.prowise.com/nl

info@prowise.com